Ce pun gospodinele adevărate în butoiul cu varză. Ingredientul care o menține crocantă și aromată toată iarna

Ultima actualizare:

Vara pare să treacă într-un ritm amețitor, iar până când vom apuca să ne dezmeticim, vom vedea că deja toamna își va intra complet în drepturi! Iar ca să nu fim prinși nepregătiți atunci când vom pregăti butoaiele cu diverse murături, deja trebuie să ne interesăm ce fel de „trucuri” există pentru ca acestea să rămână mai bune! Din fericire, pentru ca varza murată să rămână crocantă și aromată toată iarna, există un ingredient banal care poate fi folosit!

Mierea este ingredientul perfect care trebuie adăugat în butoiul cu varză
Mierea este ingredientul perfect care trebuie adăugat în butoiul cu varză

Mai mult ca sigur că fiecare dintre noi am observat deja că vara pare să treacă într-un ritm amețitor, iar până când vom apuca să ne dezmeticim, vom vedea că deja toamna își va intra complet în drepturi! Iar pentru a nu fim prinși nepregătiți atunci când vom pregăti butoaiele cu diverse murături, deja ar fi cel mai bine să ne interesăm ce fel de „trucuri” există pentru ca acestea să rămână mai bune și gustoase, de-a lungul iernii! Din fericire, pentru ca varza murată să rămână crocantă și aromată toată iarna, există un ingredient banal care poate fi folosit!

Poate că mulți dintre noi putem fi tentați să credem că procesul de murare al verzei nu este tocmai dificil, așa că nu îi vom da atenția cuvenită. Cu toate acestea, cele mai iscusite gospodine știu cât de specifice sunt cerințele fiecărui produs murat, iar deși ceva poate fi delicios pentru castraveți, el poate avea cu totul alt efect la varză! De exemplu, pentru aceasta din urmă, trebuie să folosiți la murat ingrediente precum mărar aromat, cimbru, dar și ardei iuți! Iar pentru o aromă mai puternică, puteți adăugați și câteva felii de gutui în butoiul cu varză!

Trucul secret pentru varza murată perfectă

Însă, atunci când vine vorba despre trucul perfect pentru ca varza murată să fie crocantă și gustoasă, există un ingredient pe care doar foarte puține gospodine știu cum să îl folosească eficient! Mierea! Este vorba despre adăugarea a aproximativ 7, sau 8, linguri de miere de albine, proaspătă, în butoiul cu varză murată!

Acest ingredient banal va ajuta varza voastră să rămână crocantă, fără, însă, de a fi prea tare! După cum poate deja știți, varza se va mura în aproximativ 6-7 săptămâni, iar ocazional, de câteva ori pe săptămână, ea trebuie vânturată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net