Ce să faci ca murăturile să nu mai prindă „floare”. Toate gospodinele trebuie să știe acest truc

Ultima actualizare:

Deja am intrat și în toamnă, iar toate gospodinele din țara noastră știu precis ce înseamnă acest moment: trebuie să înceapă să pună murăturile! Poate că la prima vedere, pregătirea murăturilor ar putea să pară un proces simplu, în care totul pare destul de precis iar rețeta tradițională este și singura! Însă, gospodinele iscusite știu că există câteva trucuri pentru ca murăturile să iasă mai bune ca oricând!

Există câteva trucuri pentru a salva murăturile care au făcut „floare”
Există câteva trucuri pentru a salva murăturile care au făcut „floare”

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja am intrat și în luna septembrie, iar odată cu ea a venit și toamna! Ei bine, pentru toate gospodinele din țara noastră, această perioadă din an înseamnă un singur lucru: trebuie să înceapă să pună murăturile! Ei bine, dacă nu avem experiență în „arta” murăturilor, putem cădea în capcana de a presupune că acest proces este unul banal, în care rețeta tradițională trebuie urmată cu sfințenie, iar rezultatele vor fi mereu delicioase!

Cu toate acestea, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, există câteva trucuri la care putem apela pentru ca murăturile noastre să iasă și mai delicioase, iar, chiar și mai important, să nu prindă „floare”. De obicei, există câteva motive pentru care borcanele de murături se confruntă cu această problemă. Fie folosim apă mult prea dură, ori punem sare de masă în loc de sare de mare, ce poate face murăturile să se strice.

Ce să faci ca murăturile să nu mai prindă „floare”

Primul lucru pe care îl puteți face pentru ca murăturile voastre să nu se strice este să vă asigurați că borcanul în care le puneți a fost sterilizat. Borcanele murdare pot avea efecte foarte neplăcute pentru murăturile voastre!

Atunci când vedeți că apa verzei murate nu mai este clară, ea trebuie scursă imediat, iar apoi bătută. Atenție, dacă schimbi apa complet, acest lucru poate dăuna verzei, cât și tuturor murăturilor, în general. Indiferent cum remediați situația, trebuie să faceți acest lucru rapid!

Dacă murăturile voastre fac floare, ele nu mai pot fi mâncate odată ce mucegaiul începe să ia în stăpânire conținutul borcanului!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net