Cel mai suculent piept de pui. Secretele care te ajută să nu-l mai faci uscat

Carnea de pui este una dintre cele mai consumate de oamenii din întreaga lume, în special pipetul puiului. Multe gospodine îl gătesc în propria bucătărie, însă există o problemă cu care marea majoritate dintre ele se confruntă: textura uscată. 

Piept de pui crocant și suculent / foto: Pixabay
Piept de pui crocant și suculent / foto: Pixabay

Diversele trucuri gastronomice au venit în salvarea multor gospodine care fie se specializează în acest domeniu, fie vor să-și mărească aria de cunoștințe. Cu siguranță trucul prezentat astăzi pentru gătirea unui piept de pui suculent și aromat nu va fi trecut cu vederea. 

Trucuri utile pentru pipet de pui gătit suculent 

Piept de pui suculent - rețeta pentru o cină perfectă cu familia și prietenii. Cu toate acestea, trebuie știut că puiul are carnea extrem de fină, acesta fiind motivul pentru care se deshidratează atât de repede când este gătită. 

Una dintre cele mai folosite opțiuni pentru un piept de pui gătit corect este lăsându-l la marinat. Marinata se face foarte simplu și cu bani puțini din ulei de măsline, verdeţuri şi condimentele preferate sau poate fi foarte aromată, pe bază de lapte şi usturoi. 

Dacă intenționezi să-l gătești la cuptor, unge-l înainte cu 2-3 linguri de unt. Asigură-te ca tigaia să fie încinsă pentru a topi untul și a pune pieptul tăiat pe jumătate. Odată ce l-a așezat în tigaie, nu-l muta după o parte pe alta, ci lasă-l la prăjit până este gata de întors pe partea cealaltă. 

Puiul ar trebui să fie așezat în cuptor pe raftul de sus. De asemenea, un alt sfat este să nu dezosați puiul și să îi îndepărtați stratul de piele, deoarece permite cărnii să nu se usuce cât timp este la cuptor. 

Un alt truc ne învață să punem pieptul de pui într-un bol de sticlă sau de plastic, să turnăm apă călduță și un praf de sare până acoperim carnea complet. Se lasă 15 minute să se înmoaie, apoi se gătește în felul ales. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net