Ciuperci umplute cu caşcaval şi carne de pui - Iulia Diana
Ingrediente: În funcţie de tava folosită, eu am folosit 15 ciupercuţe de mărime medie şi mică.
Se spală, se îndepărtează pieliţa şi codiţa, se aşează în tavă, se sărează şi începem să adăugăm aşa zisa umplutură care, în cazul meu se compune din: caşcaval ras, carne de pui (eu am folosit o pulpă dezosată), o altă bucăţică de cascaval pe care am pus cărniţa de pui şi o feliuţă de lămâie.
Timpul de preparare a ciupercuţelor umplute este de 20 de minute şi alte 30 de minute la cuptor la foc mediu.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!