Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori: Pulpă de iepure la grătar – Adina Mariana Stoica
Câştigătoarea noastră se numeşte: Adina Mariana Stoica. Ea va primi un set de cuţite.
Ingrediente: 1 borcan ciuperci întregi, 2 cepe, 1 legătură pătrunjel verde, 100 g unt, 1 ceașcă cu vin alb, sare, 6 căței usturoi, 2 pulpe iepure, piper, maghiran.Din iepure am folosit doar pulpele (a fost afumat și cu cimbru). Ciupercile le clătim și le punem într-o sită, pentru a se scurge apa din ele. Ceapa curățată o tăiem peștișor și o punem într-o tigaie, împreună cu untul. Când începe să devină aurie, adăugăm ciupercile, sarea, piperul și vinul, le lăsăm la foc mic să fiarbă, până începe să scadă. Când sunt aproape gata, punem usturoiul, 1 linguriță maghiran și pătrunjelul tocat. Între timp, punem pulpele la grătar, întorcându-le pe ambele părți.
Când este gata grătarul, punem pe un platou alături de ciuperci. Servim cu un pahar de vin! Poftă bună!