Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină
Ultima actualizare:
Simplă sau cu legume ori carne, omleta este delicioasă şi poate fi consumată nu doar la micul dejun, ci şi seara, potrivit nutriţioniştilor. Astăzi, însă, îţi descoperim ce să faci ca să găteşti omleta pufoasă.
Aşadar, ca să găteşti o omletă delicioasă, indiferent că alegi să o faci cu brânzeturi, cu carne ori doar cu legume, ca să obţii o omletă pufoasă trebuie să adaugi un ingredient inedit, şi anume amidon.
Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Lora, sfâşiată de durere după moartea mamei ei. Mesajul transmis fanilor: ”Spune-le că îi iubeşti!”Bianca Drăguşanu, adevărul despre operaţiile estetice la care a recurs: ”Am investit în ceea ce mi-a adus bani!”