Cum se prepară corect tochitura! Ingredientul secret care o face mai gustoasă

Ultima actualizare:

    Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Tochitura este un preparat delicios, ce se prepară super uşor şi care este foarte gustos, motiv pentru care n-ar trebui să eziţi să o găteşti.

Ca să te bucuri de o tochitură delicioasă, însă, este musai să adaugi peste carne o ceaşcă de vin alb sec, întrucât va face carnea mai fragedă şi mai aromată. Ba mai mult, ar trebui să o condimentezi cu cimbru, piper, foi de dafin şi usturoi. 

Ingrediente necesare pentru tochitură:- un kilogram de carne de porc- 150 de grame de slănină tăiată sub formă de cuburi mici- 150 ml de vin alb sec- sare, piper, cimbru, foi de dafin - 6,8 căţei de usturoi

Citește și: 

Plăcintă cu lămâieSomon cu sos de lime şi coriandu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net