De ce trebuie să ungi ficatul cu puțin zahăr înainte de a-l prăji. Trucul e de mare ajutor oricărui bucătar

Atunci când vine vorba de bucătărie, doamnele și domnișoarele pasionate de arta culinară aleg să apeleze la fel și fel de trucuri care le ajută să le ușureze procesul de gătit. Amintim astăzi de una dintre cele mai gustoase și mai întâlnite feluri de mâncare, din ficăței. Să-i gătim este ușor, dar foarte mult contează anumite mici trucuri care ne ușurează munca.

Mâncare din ficăței de pui / foto: Pixabay
Mâncare din ficăței de pui / foto: Pixabay

Dragi cititori, Click! vă prezintă astăzi unul dintre cele mai simple și mai ieftine trucuri pentru a pregăti cei mai fragezi și mai buni ficăței: zahărul. 

Unge ficățeii cu zahăr și fii surprins de rezultat 

Pe cât de nociv poate fi zahărul folosit în cantități mari, pe atât de util poate fi atunci când gătim ficăței. Nu este suficient să-i fierbem și să-i prăjim sau să-i punem la cuptor pentru a fi atât de moi pe cât ne dorim, dacă înainte nu îi ungem cu puțin zahăr. Acest ingredient îi va ajuta să devină mult mai fragezi și mai moi. 

Trucuri care ne ajută să gătim mult mai ușor 

Timpul în bucătărie nu ar trebuie să prezinte o corvoadă pentru niciunul dintre noi. Din păcate, multe gospodine ajung să își petreacă o mare parte din zi în bucătărie, pregătind mesele pentru cei dragi. 

Ei bine, dacă tot se întâmplă acest lucru și faci parte din această categorie, ar trebui să știi câteva trucuri care să îți ușureze munca: 

Înainte de toate, asigură-te că folosești aparaturi cât mai moderne care să te ajute să gătești mult mai repede. Evită să apelezi la metode vechi, care nu fac altceva decât să îți îngreuneze munca și să te facă să stai și mai mult la cratiță. 

Un alt aspect destul de important îl reprezintă modul în care ne organizăm bucătăria și spațiul de lucru. Cu cât este mai încărcată și plină de lucruri de care nu avem nevoie, cu atât mai mult vom pierde timp prețios. Așadar, înainte de a găti, ai grijă să ai în spațiul de lucru doar alimentele și ustensilele necesare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net