Dulceaţă de trandafiri – Daniela Andrei

Ultima actualizare:

    Dulceaţă de trandafiri
Dulceaţă de trandafiri

INGREDIENTE

Ne sunt necesare următoarele: 250 g petale de trandafiri, 1 litru apă, 400 g zahăr, 1/2 linguriţă sare de lămâie;

MOD DE PREPARARE

Dulceaţă de trandafiri: Se culeg petalele de trandafiri şi se curăţă de partea albă şi de eventualele frunze. Se spală în apă rece pentru a înlătura praful şi impurităţile şi se lasă într-o sită pentru a elimina surplusul de apă. Se pun apoi într-un bol, se adaugă o linguriţă de zahăr şi sarea de lămâie. Se pasează până ce încep să îşi lase siropul propriu (petalele nu se fărâmiţează). Apa se pune la fiert împreună cu zahărul. Se fierbe la foc mic până ce zahărul se dizolvă complet, iar siropul format începe să se lege. Se adaugă petalele de trandafiri şi se continuă fierberea până ce siropul are consistenţa dorită. Dulceaţa fierbinte se toarnă în borcanele curate, se strâng bine capacele şi se depozitează într-un loc răcoros. Se serveste cu poftă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net