Franzelă rustică – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Franzelă rustică
Franzelă rustică

Ingrediente

1 franzelă

4 cartofi

8 felii de kaizer

1 ceapă

ulei de măsline

200 g smântână

200 g caşcaval

sare

Mod de prepare

Cartofii îi curăţăm, îi spălăm şi îi tăiem felii nu prea groase. Franzelă o tăiem pe jumătate pe lung, îi scoatem din miez, apoi adăugăm un rând de cartofi fierţi, peste ei punem felii de kaizer puţin prăjit în ulei de măsline, apoi batem ouăle cu smântână şi un praf de sare şi adăugăm peste kaizer. La final, presăram caşcaval ras şi putem pipera, după gust. Dăm la cuptor până se rumeneşte caşcavalul, în jur de 15 min la foc mediu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Letizia și Sofia colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net