Idee de mic dejun sănătos de la Cori Grămescu: Frittata la cuptor cu legume
Este vară și nu ai nicio idee pentru un mic dejun gustos, ușor, rapid de preparat și mai ales sănătos? Te poți inspira de la Cori Grămescu și poți încerca Frittata la cuptor cu legume.
Este o mâncare delicioasă care îți dă energie pentru câteva ore bune. Conține minerale, vitamine, proteine, chiar și grăsimi. Însă având în vedere că este prima masă a zilei iar cantitatea este rezonabilă, nu poate decât să aducă beneficii. Frittata la cuptor cu legume este propunerea pe care nutritionista Cori Gramescu a propus-o urmăritorilor ei pe Facebook.
Iată cum se prepara Frittata la cuptor cu legume:
Se taie fâșii 300 grame de amestec ardei gras, dovlecel, ciuperci, ceapa și se înăbușă în tigaie cu o lingură de ulei.
Se pune amestecul în vas de sticlă, se bat spumă 2 oua cu mărar și pătrunjel și se toarnă peste legume.
Se presară cu 50 g telemea light sau brânza de capră și se coace în cuptor până se încheagă ouăle.
Din rețeta de mai sus ies două porții delicioase de Frittata.
Citește și: