Îngheţată de pepene roşu - Gavril Rodica
Ingrediente: 600 g miez de pepene, 125 g iaurt gras, 100 g frişcă, 4 linguri miere de albine.
Mod de preparare:
Se curăţă pepenele de coajă şi seminţe, apoi taie-l cubuleţe potrivite, pe care le băgăm la blender şi îl mixăm.
Zdrobim pepenele bine, până obţinem o pastă fina, amestecăm apoi totul cu miere, iaurt şi frişca care e bătută.
Pune compoziţia la congelator, iar după două ore scoate-o şi zdrobeşte acele de gheaţă.
După alte două ore repetăm procesul de mixare pentru a obţine o îngheţată cremoasă.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!