Îngheţată de pepene roşu - Gavril Rodica

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ingrediente: 600 g miez de pepene, 125 g iaurt gras, 100 g frişcă, 4 linguri miere de albine.

Mod de preparare:

Se curăţă pepenele de coajă şi seminţe, apoi taie-l cubuleţe potrivite, pe care le băgăm la blender şi îl mixăm.

Zdrobim pepenele bine, până obţinem o pastă fina, amestecăm apoi totul cu miere, iaurt şi frişca care e bătută.

Pune compoziţia la congelator, iar după două ore scoate-o şi zdrobeşte acele de gheaţă.

După alte două ore repetăm procesul de mixare pentru a obţine o îngheţată cremoasă.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Placinta de branza de vaci  Sursa foto shutterstock 1323096947 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
zodii pixabay jpg
Fasole jpg
image png
friptura vita istcok jpg
zodii horoscop jpg
horoscop 2025 jpg
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net