Ingredientul secret pentru cel mai bun ostropel! Toate gospodinele desăvârșite îl cunosc

Bucătăria este adesea considerată un adevărat laborator al gusturilor și aromei, iar astăzi vă vom prezenta unul dintre preparatele care te pot transpune în lumea aromelor autentice: ostropelul de pui cu legume. Această rețetă aduce în farfurie o combinație perfect echilibrată de ingrediente, transformând fiecare gust într-o experiență culinară de neuitat. Dacă nu știai cum să îți impresionezi familia sau prietenii, iată că noi îți arătăm secretul pentru a avea cel mai delicios ostropel de pui. Toate gospodinele desăvârșite cunosc acest ingredient!

1 ostropel de pui jpg jpeg

Ingredientul secret pentru cel mai bun ostropel!

Sunt multe secrete în bucătărie pe care poți să le aplici, important când faci ostropel este să pui suficient usturoi pentru că acesta oferă un gust desăvârșit mâncării.

Ingrediente: un kilogram de carne de pui (piept sau pulpe), două cepe medii, 150 de grame de roşii decojite în suc de roşii, 4-5 căţei de usturoi, o frunză de dafin, două linguri de oţet din vin, sare şi piper, după gust.

Pentru a prepara această rețetă delicioasă, începe prin a tăia carnea în bucăți mari, apoi spal-o și tamponeaz-o cu un prosop de bucătărie. Următorul pas constă în a o prăji într-o tigaie încinsă, folosind ulei. Între timp, toacă ceapa, usturoiul și roșiile în cubulețe.

După ce carnea s-a prăjit, adaugă ceapa tocată și un praf de sare, apoi stinge totul cu puțină apă. Așteaptă ca amestecul să fiarbă înăbușit până când carnea este gata și ceapa devine moale. Adaugă apoi roșiile cubulețe, sucul de roșii, usturoiul mărunt, frunza de dafin și jumătate de ceșcuță de apă în care s-a diluat oțetul. Condimentează cu sare și piper. Acoperă ostropelul de pui și lasă-l să fiarbă înăbușit până când carnea devine moale, iar sosul scade și se îngroașă ușor. Ingredientul secret pentru un ostropel fantastic este ca la sfârșit să pui puțină făină, astfel sosul se va îngroșa puțin și va căpăta un gust delicios. Poți să-l servești cald cu o pâine de casă sau cu o mămăliguță!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net