Ingredientul secret pentru o maioneză perfectă! Așa nu se va mai tăia niciodată
Deși ni se poate părea complicat, atunci când vrem un produs cu adevărat bun și sănătos, trebuie să îl facem singuri. Acest sfat se aplică și atunci când vine vorba despre maioneză, care mereu va fi mai bună dacă o facem chiar noi. Iar un ingredient banal trebuie pus în maioneză, pentru ca aceasta să nu se taie!
Maioneza este un preparat delicios și versatil, pe care îl putem folosi în nenumărate moduri. Însă, atunci când ne dorim ceva cu adevărat bun, cât și foarte sănătos, cel mai bine este să încercăm să preparăm chiar noi tot ce ne trebuie!
Însă, deși maioneza nu conține prea multe ingrediente și este destul de ușor de făcut, doar câteva mici greșeli ne pot da planurile peste cap! Pentru ca maioneza noastră să nu se mai taie niciodată, este foarte important să știm acest truc ingenios, care ne va oferi un preparat mai bun ca oricând!
Maioneza noastră nu se va mai tăia niciodată
În primul rând, atunci când facem maioneză, este important să avem la îndemână ouă, ulei, muștar, cât și puțină sare. Însă, un alt ingredient este extrem de important pentru ca maioneza noastră să nu se taie pe parcurs!
Este vorba despre sucul de lămâie, un ingredient extrem de simplu, dar pe care foarte multă lume îl uită, atunci când este pregătită maioneza! Iar cu ajutorul acestuia, nu ar trebui să mai avem probleme cu acest preparat simplu niciodată.
Sucul de lămâie este crucial pentru maioneză
În același timp, mai trebuie să știm faptul că uleiul pe care îl vom folosi poate fi, de asemenea, extrem de important pentru maioneza noastră! Putem folosi atât ulei de floarea soarelui, cât și de măsline, însă este crucial să alegem un ulei de calitate!
Iar ouăle trebuie păstrate câteva ore la temperatura camerei, înainte de a începe să pregătim maioneza. Desigur, muștarul folosit trebuie să fie unul clasic! Nu trebuie să apelăm la variante iuți, sau cu miere, altfel maioneza noastră nu va avea un gust bun.