Cum ne poate afecta cafeaua atunci când încercăm să slăbim! Ora după care nu mai trebuie să o bem

Atunci când am început o cură de slăbire, probabil că mulți dintre noi ne-am întrebat dacă putem bea cafea, sau dacă trebuie să o eliminăm din dieta noastră zilnică. Acum, faimosul antrenor Cristi Cristea ne explică precis cum trebuie să bem cafeaua pentru a ne fi de ajutor la slăbit!

Nu trebuie să bem cafea după ora 14:00 / foto: IStock
Nu trebuie să bem cafea după ora 14:00 / foto: IStock

Cunoscut drept „Antrenorul de Slăbire”, Cristi Cristea ne explică tot ce trebuie să știm despre cafea, mai precis, tot ce trebuie să știm despre impactul pe care aceasta îl poate avea în cura noastră de slăbire. Iar primul sfat dat de expert este să alegem cu grijă laptele pe care îl adăugăm în cafea!

„Dacă bei cafeaua cu lapte, alege un lapte integral de vacă sau un lapte din nuci. NU lapte din orez sau ovăz. Orezul și ovăzul, fiind cereale au un indice glicemic mai mare și mai mulți carbohidrați”, explică antrenorul personal, potrivit adevarul.ro.

Cum ne poate afecta cafeaua cura de slăbire

Un alt detaliu important pe care trebuie să îl știm este faptul cea mai bună alegere pe care o putem face este cafeaua neagră. Iar dacă totuși dorim o îndulcim, putem apela la miere, în loc de zahăr.

De asemenea, forma corpului, sau nivelul glicemiei, poate influența modul în care cafeaua ne poate afecta. „Dacă ești o femeie cu forma corpului de măr, cu glicemie mai mare, evită mierea și alege stevia”, explică antrenorul.

Cum putem integra cafeaua în dietă

Cristi Cristea ne mai spune și faptul că, atunci când bem cafea, cel mai bine este să o facem cât mai rapid! Ea trebuie băută în cam 20 de minute, iar cel mai bine ar fi să avem o pauză de trei, poate chiar cinci ore, între mese.

Iar nu în ultimul rând, este important să știm că ultima cafea din zi nu trebuie băută la o oră târzie! De fapt, ora optimă pentru o ultimă cafea este una destul de suprinzătoare!

„Alege două-trei cafele pe zi maxim și bea ultima cafea în jur de ora 14:00”, ne explică antrenorul, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pizza cu aur 2 jpeg
codex da vinci
index png
gandac puturos jpg
sofer somn obosit shutterstock png
caine Foto Ilegis jpg
wizz air pixabay jpg
conacul cotofenilor adevarul ro jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net