Jakob te învaţă cum să găteşti: Osso Bucco

Ultima actualizare:

Ingrediente: 16 ciolane de viţel sau de porc, 200 g legume pentru supă, tăiate cubuleţe, 200 ml vin roşu, 50 g pastă de tomate, două linguri făină albă, un litru sos brun, rântaş, sare, piper

Preparare: ciolanele se condimentează cu sare şi piper, se pudrează cu făină şi se prăjesc la foc iute pe toate părţile. Se scot şi, în aceeaşi cratiţă, se adaugă legumele care se călesc. Se adaugă pasta de tomate, o lingură de făină, se stinge cu vinul roşu şi se lasă să se mai reducă puţin. Se adaugă un litru de sos brun. Se dă în clocot, apoi se introduc ciolanele în sos.

Cratiţa se dă la cuptor pentru 60-90 de minute (la 200 de grade). Când totul e gata, se scot ciolanele, sosul se pasează, se potriveşte după gust, se mai dă în clocot şi, dacă e prea subţire, se mai îngroaşă cu puţin rântaş. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net