Jakob te învaţă cum să găteşti supă-cremă de dovleac

Ultima actualizare:

    Supă-cremă  de dovleac
Supă-cremă de dovleac

Jakob Hausmann, prezentatorul show-ului gastronomic din cadrul matinalului „România zi de zi” (TVR 1), inaugurează la restaurantul său, Mica Elveţie, sezonul dovleacului. Îl veţi putea regăsi în  supe-creme, orez, dar şi deserturi. Iată două reţete simplu de preparat acasă.

Ingrediente: 600 g dovleac, un morcov, 50 g ţelină, un praz, 50 g unt, 100 ml vin alb, 600 ml bulion de legume, 200 g smântână, o legătură pătrunjel, sare, piper.

Preparare: miezul dovleacului, morcovul şi ţelina se taie cubuţele, prazul în rondele şi toate se înăbuşă în untul încins. Se stinge cu vinul alb, se adaugă bulionul de legume şi se fierbe circa 4 minute. Se pasează legumele cu mixerul, se adaugă jumătate din smântână, se condimentează după gust. Pătrunjelul se presară deasupra, în farfurie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net