Masa de Paște: Cum preparăm o pulpă de miel pe pat de cartofi

Ultima actualizare:

    Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pentru ca masa de Paște să fie cât mai bogată și preparatele să fie diverse, trebuie să vă pregătiți din timp. Vă recomandăm o rețetă care nu trebuie să lipsească din meniul vostru.

Ingrediente:

1 pulpă de miel6-7 căţei mari usturoi1-2 pahare vin alb1 cană apă50 ml ulei2-3 crenguţe rozmarin2-3 crenguţe măghiransarepiper

Mod de preparare:

Speli pulpa bine şi o ştergi cu un şervet. Cureţi usturoiul şi-l tai mărunt. Cu ajutorul unui cuţit crestezi, din loc în loc, pulpa şi o împănezi cu bucăţelele de usturoi. Ungi carnea cu ulei, o dai cu sare şi piper (din belşug) şi o aşezi într-o tavă unsă cu câteva linguri de ulei.

Torni în tavă vinul şi apa, şi presari rozmarinul proaspăt şi frunzele de maghiran.

Acoperi tava cu folie de aluminiu şi o bagi la cuptor, la foc mediu, 30 minute, apoi scoţi folia.

Citiți rețeta completă pe clickpoftabuna.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net