Masa de Paște: Cum preparăm o pulpă de miel pe pat de cartofi

Ultima actualizare:

    Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pentru ca masa de Paște să fie cât mai bogată și preparatele să fie diverse, trebuie să vă pregătiți din timp. Vă recomandăm o rețetă care nu trebuie să lipsească din meniul vostru.

Ingrediente:

1 pulpă de miel6-7 căţei mari usturoi1-2 pahare vin alb1 cană apă50 ml ulei2-3 crenguţe rozmarin2-3 crenguţe măghiransarepiper

Mod de preparare:

Speli pulpa bine şi o ştergi cu un şervet. Cureţi usturoiul şi-l tai mărunt. Cu ajutorul unui cuţit crestezi, din loc în loc, pulpa şi o împănezi cu bucăţelele de usturoi. Ungi carnea cu ulei, o dai cu sare şi piper (din belşug) şi o aşezi într-o tavă unsă cu câteva linguri de ulei.

Torni în tavă vinul şi apa, şi presari rozmarinul proaspăt şi frunzele de maghiran.

Acoperi tava cu folie de aluminiu şi o bagi la cuptor, la foc mediu, 30 minute, apoi scoţi folia.

Citiți rețeta completă pe clickpoftabuna.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net