Mere umplute în aluat
Ultima actualizare:
Merele sunt recomandate cardiacilor şi hipertensivilor. pectine din coajă reţine colesterolul şi lipidele alimentare, încetinind asimilarea lor şi împiedicând colesterolul „rău“ săblocheze arterele. datorită acţiunii sale antioxidante, quercitina previne la rândul ei ateroscelroza şi riscurile de tromboză. Ne-am gândit să vă propunem o reţetă de mere umplute în aluat pentru azi.
Mere umplute în aluat – Ingrediente
Pentru aluat300 g făină150 ml apă1 lingură ulei1 praf de sare200 g unt
Pentru umplutură8 mere dulci, potrivite8 linguriţe gem(după preferinţă)4 linguriţe zahăr2 pliculeţe zahăr vanilat1 linguriţă scorţişoarămăcinată
Pentru decor2 albuşuri100 g zahăr
Află cum se prepară merele umplute în aluat pe clickpoftabuna.ro.