Mini baghete cu brânză - Carmen Nadaban
Mod de preparare: cele 4 mini baghete se taie de-a lungul, se scoate miezul din ele. Miezul împreună cu restul ingredientelor se amestecă până se obţine o cremă.
Cu această cremă de brânză se umple baghetele, iar apoi se prăjesc pe toate părţile în unt până devin aurii. Când se răcesc un pic se presară zahăr vanilat.
Poftă bună!
Vezi şi:
Tartă cu cremă de brânză şi căpşune
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!