Negresă cu vişine şi lapte condensat – Carmen Nadaban

Ultima actualizare:

    Negresă cu lapte condensat
Negresă cu lapte condensat

Pentru blat: 9 ouă, 375 g ciocolată cu lapte, 375 g unt, 240 g fain, 450 g zahăr, praf de copt;  Pentru cremă o conservă lapte condensat, 250 g unt, vişine fără sâmburi;

Mod de preparare

Topim ciocolata împreună cu untul pe baie de aburi, iar separat mixăm ouăle cu zahărul până devine că o spumă. Când ciocolata şi untul s-au topit, amestecăm bine şi lăsăm să se răcorească cât să nu fie fierbinte, după care adăugăm această peste ouă şi mixăm. Adăugăm treptat făina amestecată în prealabil cu praful de copt.Turnăm compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dăm la cuptorul preîncălzit (180 grade) maxim 30 minute. Când blatul este gata lăsăm să se răcească complet. Între timp se pune cutia cu lapte condensat într-o oală şi se umple cu apă. Se fierbe la foc mic o oră, apoi se lasă la răcit şi se deschide conservă de lapte condensat. Untul se bate spumă şi se adaugă treptat laptele condensat care s-a caramelizat. Se întinde crema peste blat şi se dă la rece să se întărească. În cremă se pot pune şi vişine din borcan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net