O reţetă gustoasă pe zi: Budincă de spanac

Ultima actualizare:

    Budincă de spanac
Budincă de spanac

Ingrediente Budincă de spanac:

1 kg cârnați proaspeți, 3 cepe, 50 ml vin roșu, 3 linguri făină, 500 g spanac, 4 ouă,  300 g cașcaval, 100 ml smântână, ulei, sare, piper.

Preparare Budincă de spanac:

Aşezi cârnaţii într-un vas rotund termorezistent, în care ai întins hârtie de copt, şi îi dai la cuptorul încins, aproximativ 30 de minute, până se rumenesc. Cureţi ceapa şi o tai julien. Într-o tigaie, o căleşti, în puţin ulei încins, până îşi schimbă culoarea. Dai deoparte. Încorporezi făina până se omogenizează, apoi o pui pe foc şi torni vinul, în fir subţire. Amesteci până se evaporă alcoolul. Separat, amesteci ouăle, spanacul opărit şi scurs, smântâna, caşcavalul ras, sare, piper şi  rozmarin, după gust. Combini toate ingredientele, apoi încorporezi ceapa. Scoţi tava cu cârnaţi din cuptor şi întinzi peste ei, uniform, compoziţia cu spanac. Dai vasul la copt, încă 30 de minute, până se rumeneşte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supa jpg
masca ten jpg
image png
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop jpeg
Cum să menții aerul curat în bucătărie  Sfaturi și soluții eficiente jpg
IMG 3157 PNG
chef scarlatescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net