O reţetă gustoasă pe zi: Ciorbă cu smântână

Ultima actualizare:

    Ciorbă cu smântână
Ciorbă cu smântână

  • Ingrediente
  • 500 g varză de Bruxelles (congelată)
  • 1 fir de praz (partea albă)
  • 2-3 fire de ceapă verde
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel verde
  • 300 ml borş de casă (sau zeamă de lămâie)
  • 2 ouă
  • 4 linguri smântână
  • sare
  • piper

Preparare

Cureţi şi tai legumele, le căleşti câteva minute, adaugi verzele şi continui călirea încă 5 minute, amestecând din când în când. Adaugi doi litri de apă caldă, sare şi piper, după gust, acoperi oala cu capac şi laşi să fiarbă 20-25 de minute, până când varza este bine pătrunsă.Adaugi borşul fiert şi spumuit separat. Laşi să dea câteva clocote şi iei oala de pe foc.Separat, baţi ouăle cu smântâna, adaugi câte jumătate de polonic din ciorba fierbinte, în timp ce baţi ca să nu se taie. Continui să adaugi zeamă în castron până smântâna ajunge la temperature ciorbei, după care o torni în oală. Opreşti focul şi o serveşti asezonată cu pătrunjel verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
Baigli Covasna jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net