O reţetă gustoasă pe zi: Ciorbă de viţel

Ultima actualizare:

Preparare: Cureţi carnea de pieliţe, o speli şi o aşezi pentru fiert odată cu apa rece şi un praf de sare. Înlături spuma formată până când zeama rămâne limpede. Între timp, cureţi legumele, le speli, le tai după preferinţă şi le adaugi în supă când carnea este aproape fiartă. Laşi totul să fiarbă circa 20 de minute până când legumele şi carnea sunt bine pătrunse. Adaugi pulpa de roşii tocată, ardeiul iute (opţional), potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să mai fiarbă 10 minute. Fierbi separat borşul, îl spumuieşti şi acreşti ciorba, după gust. Opreşti focul după câteva clocote. Adaugi leuşteanul tocat, acoperi cu capac şi laşi ciorba să se aromatizeze 5 minute înainte de a fi servită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net