O reteta gustoasa pe zi: Deliciu cu morcovi

Ultima actualizare:

Preparare: Se curăţă, se spală morcovii, se zvântă bine şi se rad. Se lasă la scurs în strecurătoare. Separat, se freacă gălbenuşurile cu un praf de sare, zahărul şi zahărul vanilat, până se obţine o compoziţie cremoasă. Se adaugă untul, smântâna, morcovii raşi, nuca măcinată, cacaua şi făina cernută cu praful de copt. Se amestecă până se omogenizează. Se bat albuşurile spumă tare şi se încorporează uşor în amestecul cu gălbenuşuri, apoi se toarnă compoziţia într-o formă medie unsă şi tapetată cu făină. Se introduce în cuptorul preîncălzit şi se coace circa 45-50 de minute. Separat, se topeşte ciocolata în bain-marie împreună cu margarina, se adaugă fulgii de cocos şi se amestecă. Se lasă să se răcorească. Frişca se bate bine şi se amestecă cu ciocolata. După răcire, se taie blatul în două, pe orizontală, se adaugă un strat subţire de cremă între cele două felii, se întinde un strat mai gros de cremă deasupra şi se pune la rece pentru circa două ore. Se porţionează, se decorează cu ciocolată neagră rasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net