O rețetă gustoasă pe zi: Dulceață de rubarbă și ananas

Ultima actualizare:

    Dulceață de rubarbă și ananas
Dulceață de rubarbă și ananas

Rețeta gustoasă de azi este Dulceață de rubarbă și ananas.

Ingrediente Dulceață de rubarbă și ananas: 

1,5 kg rubarbă, 1 ananas mediu proaspăt, 1 kg zahăr.

Preparare Dulceață de rubarbă și ananas: 

Cureți de frunze tijele de rubarbă (frunzele sunt toxice). Le speli și le tai bucăți mici. Le amesteci cu zahărul și le pui într-o cratiță încăpătoare, antiaderentă. Le ții 15 minute, pentru ca rubarba să-și lase sucul. Între timp, cureți ananasul  de coajă și de miezul fibros. Îl tai bucățele și îl pui peste rubarbă. Dai oala la foc mediu, amestecând din când în când, pentru ca dulceața să nu se lipească. 3 Fierbi aproximativ o oră, până se leagă. Lași dulceața la răcorit, apoi o transferi în borcane foarte curate și uscate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Majestatea Sa Margareta la cratiță gătind în bucătăria Palatului Elisabeta   capturi jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cum să menții aerul curat în bucătărie  Sfaturi și soluții eficiente jpg
IMG 3157 PNG
chef scarlatescu jpg
suc de lămâie beneficii jpeg
zodii norocoase jpg
Metropolitan Life picture jpg
pexels karolina grabowska 5979667 jpg
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net