O reţetă gustoasă pe zi: Frigărui cu pește și bacon
Ultima actualizare:
Reţeta gustoasă de azi: frigărui cu pește și bacon.
Ingrediente Frigărui cu pește și bacon:
500 g file de pește, 10 felii kaizer tăiate jumătăți, 1 lămâie tăiată cubulețe, 2 căței de usturoi, zeama de la 1 lămâie, ulei, sare, piper, mărar, 1 frunză de dafin.
Mod de preparare Frigărui cu pește și bacon:
Tai peștele cuburi și le lași 20 de minute într-o marinadă preparată din ulei, usturoi zdrobit, zeamă de lămâie, mărar, sare și piper, după gust și dafin. Bucățile de pește marinate le înfigi pe bețe de frigărui, pe care le ții puțin în apă, alternând cu felii de kaizer și cu bucăți de lămâie. Așezi frigăruile pe grătarul încins, le presari cu puțin piper proaspăt măcinat și le întorci cu grijă să nu rupi bucățile de pește. Le ții câte 3-4 minute pe fiecare parte. Servești frigăruile cât sunt calde decorate cu mărar.