O reţetă gustoasă pe zi: Ghebe la cuptor

Ultima actualizare:

    Ghebe la cuptor
Ghebe la cuptor

Ingrediente

1 kg ghebe

300 g tăieţei

2 cepe

2 ardei graşi roşii

200 g caşcaval

4 castraveţi muraţi

2 linguri ulei

200 g coacăze pentru decor

sare

piper

Preparare

Curăţă ghebele, spală-le bine şi taie-le în două sau cum doreşti. Fierbe tăieţeii în apă cu sare, după care îi clăteşti, să se ducă amidonul, şi-i pui la scurs. Pune uleiul într-o tigaie şi căleşte cepele tocate mărunt sau date pe răzătoarea mare.După ce s-a înmuiat ceapa, adaugă ardeii graşi tăiaţi fâşii subţiri şi ghebele. Lasă pe foc circa 10 minute, după care pune-o la răcit. Într-un vas, amestecă tăieţeii cu compoziţia de ciuperci, castraveţii muraţi tăiaţi felii sau cum doreşti, cu sare şi cu piper.Amestecul îl aşezi într-o tavă unsă cu unt, adaugi caşcavalul ras și dai la cuptor pentru 15 minute. Ciupercile se servesc calde, decorate cu coacăze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net