O reţetă gustoasă pe zi: Înghețată de pepene

Ultima actualizare:

    Îngheţată de pepene
Îngheţată de pepene

Ingrediente Pentru îngheţată ½ pepene galben 120 g zahăr 150 ml apă 2 linguri miere 2 linguri rom alb 250 g iaurt 150 ml lapte Pentru lichior caramel 100 g zahăr 50 ml apă 50 ml rom alb Pentru decor 500 g pepene roşu ½ pepene galben 200 g fursecuri de orice fel

Preparare

Amesteci apa cu zahărul şi mierea şi le fierbi la foc mic 5 minute. Laşi să se răcească această compoziţie şi o amesteci cu laptele, romul, iaurtul şi miezul de pepene. Torni compoziţia într-un vas de metal şi laşi la congelator 4 ore.Prepari lichiorul pentru care caramelizezi zahărul, adaugi apa fierbinte și fierbi până se dizolvă zaharul caramelizat. După ce s-a răcit, amesteci cu rom. Tai pepenele bucăţi, pe care le aşezi în boluri, adaugi fursecuri, pe care le stropeşti cu lichior, şi pui îngheţata. Serveşti imediat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Mihai Voropchievici png
barfe jpeg
clatite shuttersotck1 jpeg
BeFunky collage (52) jpg
cuplu cearta jpg
plante flori istock jpg
click ro jpg
cuplu fericit jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net