O reţetă gustoasă pe zi: Jalebi-covrigei indieni

Ultima actualizare:

Preparare: Se amestecă iaurtul cu făina, coaja rasă de portocală, untul, zahărul pudră, şofranul şi un praf de sare până se obţine un aluat mai gros decât cel de clătite. Se lasă peste noapte la frigider. A doua zi se pune aluatul într-un poş şi se formează covrigei ca în imagine, direct într-o tigaie cu ulei încins. Se scot covrigeii pe o farfurie cu şerveţele de hârtie ca să absoarbă surplusul de ulei. Se pun zahărul cu apa într-un ibric pe foc şi se fierb până se obţine un sirop gros ca mierea. La final se adaugă câteva picături de lămâie. Se trece fiecare covrigel prin siropul răcit, apoi se scot pe un platou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net