O reţetă gustoasă pe zi: Omletă cu creveţi şi dovlecel

Ultima actualizare:

Preparare: Se decongelează creveţii şi se fierb în apă cu sare două minute. Se adaugă dovlecelul tăiat cubuleţe şi se mai lasă să fiarbă 3-4 minute. Se scurg bine. Se căleşte ceapa verde tocată mărunt în puţin ulei, se adaugă creveţii şi dovlecelul, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se lasă 1-2 minute, la foc potrivit. Se bat ouăle bine, se adaugă caşcavalul ras, puţin mărar tocat şi se toarnă amestecul peste creveţi. Se introduce tigaia la cuptor până se încheagă ouăle şi se rumeneşte pe fund. Se scoate pe o farfurie şi se serveşte caldă, decorată cu mărar verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net