O reţetă gustoasă pe zi: Pacheţele în foitaj

Ultima actualizare:

Preparare: Laşi foile de plăcintă să se dezgheţe în frigider. Tai ceapa julien, cureţi ardeiul şi ciupercile, le tai rondele sau felii subţiri şi le căleşti în ulei bine încins împreună cu morcovul ras până se înmoaie şi scade complet zeama lăsată. Asezonezi cu sare şi piper, după gust, apoi le laşi să se răcească. Adaugi caşcavalul ras şi amesteci bine. Tai foile de plăcintă în triunghiuri, le ungi pe margini cu ou bătut, aşezi puţină umplutură la colţul ascuţit, aduci puţin marginile în interior şi rulezi. Lipeşti colţul cu ou bătut. Procedezi la fel până termini toate ingredientele. Le prăjeşti în baie de ulei încins pe amble părţi şi le scoţi pe prosoape absorbante. Le serveşti calde, cu ketchup sau sos de usturoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net