O reţetă gustoasă pe zi: Piure la cuptor

Ultima actualizare:

    Piure la cuptor
Piure la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg cartofi albi
  • 4 ouă
  • 4 linguri cu smântână
  • 6 crenvurşti
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ceapă
  • 1 vânătă
  • 100 g caşcaval

Preparare

Fierbi cartofii în apă cu sare şi după ce s-au fiert şi i-ai scurs de apă îi pasezi. Amesteci apoi pasta de cartofi cu ouă şi smântână şi condimentezi după gust.Cureţi ceapa, o tai peştişori şi o înmoi în ulei după care adaugi ardeiul gras, crenvurştii şi vânăta. Le laşi să se călească împreună şi, când sunt aproape gata, le iei de pe foc.Împarţi piureul în două, pui un primstrat într-o tavă, peste el pui amestecul de legume şi crenvurşti, acoperi cu al doilea strat de piure şi dai la cuptor. Cu 5 minute înainte de a fi gata, scoţi tava, presari caşcavalul şi mai laşi 5 minute să se gratineze. Aduci la masă cu murături.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net