O reţetă gustoasă pe zi : Prăjitura cu nuci şi alune

Ultima actualizare:

Preparare: Se freacă gălbenuşurile cu untul şi zahărul până se obţine o compoziţie cremoasă. Se adaugă făina cernută cu praful de copt, alunele şi nucile zdrobite şi morcovul dat pe răzătoarea mare. La sfârşit, se încorporează uşor albuşurile bătute spumă tare cu un praf de sare şi fulgii de ciocolată. Se toarnă compoziţia într-o formă dreptunghiulară unsă şi tapetată cu făină şi se coace, la foc potrivit, circa 45 de minute. Pentru glazură, se amestecă energic albuşurile cu zahărul pudră, picurând din când în când zeamă de lămâie până se formează o glazură albă, lucioasă. Se toarnă glazura peste prăjitura rece, se decorează cu jumătăţi de miez de nucă şi ciocolată topită şi se lasă la rece circa 2-3 ore până se întăreşte glazura. Se porţionează şi se serveşte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net