O rețetă gustoasă pe zi: Ruladă cu morcovi și gem de caise

Ultima actualizare:

    Ruladă cu morcovi și gem de caise
Ruladă cu morcovi și gem de caise

Rețeta gustoasă de azi este Ruladă cu morcovi și gem de caise.

Ingrediente Ruladă cu morcovi și gem de caise: 

Pentru blat: 4 ouă, 100 g morcovi, 160 g făină, 50 g unt, ½ linguriță praf de copt, 100 g zahăr; Pentru umplutură: 200 g gem de caise, 300 g frișcă bătută, 100 g iaurt gras, 1 lingură zahăr pudră; Pentru décor: zahăr pudră, mentă proaspătă.

Preparare Ruladă cu morcovi și gem de caise: 

Cureți morcovii, îi fierbi și îi faci piure. Mixezi spumă gălbenușurile cu zahărul, încorporezi untul topit și răcit, piureul de morcovi, făina cernută și praful de copt. Separat, bați albușurile spumă și le adaugi, în trei tranșe în aluat. Torni compoziţia într-o tavă cu hârtie de copt şi dai la cuptorul preîncălzit, 12-14 minute, la 200 °C. Scoți blatul din cuptor, pui un prosop umed peste el și îl rulezi. Pentru umplutură, amesteci frișca bătută cu iaurtul și cu zahărul pudră. Când aluatul s-a răcit, scoți hârtia de copt, întinzi un strat de gem, apoi crema. O rulezi și o lași la

rece câteva ore. O servești presărată cu zahăr pudră și decorată cu frunze de mentă.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image png
Ce nutrienți sunt esențiali pentru funcția cognitivă la adulți jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net