O rețetă gustoasă pe zi: Ruladă cu morcovi și gem de caise

Ultima actualizare:

    Ruladă cu morcovi și gem de caise
Ruladă cu morcovi și gem de caise

Rețeta gustoasă de azi este Ruladă cu morcovi și gem de caise.

Ingrediente Ruladă cu morcovi și gem de caise: 

Pentru blat: 4 ouă, 100 g morcovi, 160 g făină, 50 g unt, ½ linguriță praf de copt, 100 g zahăr; Pentru umplutură: 200 g gem de caise, 300 g frișcă bătută, 100 g iaurt gras, 1 lingură zahăr pudră; Pentru décor: zahăr pudră, mentă proaspătă.

Preparare Ruladă cu morcovi și gem de caise: 

Cureți morcovii, îi fierbi și îi faci piure. Mixezi spumă gălbenușurile cu zahărul, încorporezi untul topit și răcit, piureul de morcovi, făina cernută și praful de copt. Separat, bați albușurile spumă și le adaugi, în trei tranșe în aluat. Torni compoziţia într-o tavă cu hârtie de copt şi dai la cuptorul preîncălzit, 12-14 minute, la 200 °C. Scoți blatul din cuptor, pui un prosop umed peste el și îl rulezi. Pentru umplutură, amesteci frișca bătută cu iaurtul și cu zahărul pudră. Când aluatul s-a răcit, scoți hârtia de copt, întinzi un strat de gem, apoi crema. O rulezi și o lași la

rece câteva ore. O servești presărată cu zahăr pudră și decorată cu frunze de mentă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net