O reţetă gustoasă pe zi: Sufleu de ficat

Ultima actualizare:

    Sufleu de ficat
Sufleu de ficat

Ingrediente

  • 500 g ficat porc
  • 6 ouă
  • 100 g făină
  • 150 g unt
  • 350 ml lapte
  • 50 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

Preparare: Opăreşti bine ficatul, îl cureţi de pieliţe, îl dai prin maşina de tocat şi-l căleşti în 50 g de unt.Restul de unt se amestecă cu făina şi laptele şi se fierbe sosul obţinut 10-15 minute la foc mic. Se condimentează şi se lasă să se răcească, apoi se adaugă pe rând gălbenuşurile, ficatul şi caşcavalul ras.La sfârşit, se încorporează uşor albuşurile bătute spumă. Torni compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată şi coci la foc iute până când se rumeneşte sufleul. Îl decorezi cu pătrunjel verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
1 ardei umpluti cu orez si legume jpg jpeg
zodie floare jpg
Barfa colegi birou munca FOTO Shutterstock jpg
cea mai puternică zodie jpeg
visinata jpeg
horoscop png
neti sandu zodii colaj instagram pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net