O reţetă gustoasă pe zi: Supă spaniolă
Ultima actualizare:
Ingrediente12 bucăţi macrou3 cartofi 1 fir de praz sau 2 cepe mici3 căţei de usturoi6 linguri ulei de măsline1 foaie de dafinsare 2 roşiipiper pătrunjel
Preparare
1. În oala în care vei fierbe supa încingi uleiul şi pui la călit usturoiul, ceapa tăiată mărunt sau prazul rondele. Le laşi la foc mic pentru 15 minute. Adaugi foaia de dafin şi cartofii tăiaţi cuburi şi laşi 3 minute să se călească împreună.
2. Torni apă cât să acoperi ingredientele şi laşi să fiarbă. După 20 de minute, pui peştele şi roşiile tăiate în patru şi mai laşi să dea un clocot-două împreună. Potriveşti de sare şi piper, stingi focul şi presari verdeaţa.