O reţetă pe zi / Bombonele din brânză - Ioana Vacariu
Preparare: Caisele se lasă în apă fiartă 3-5 minute. Se dizolvă gelatina în apa călduţă. Caisele şi nucile se dau prin maşina de tocat. Se amestecă şi se adaugă o linguriţă de zahăr pudră.
Brânza se scurge de zeamă. Ciocolata albă se topeşte pe baie de aburi. Se amestecă brânza, zahărul pudră, gelatina şi ciocolata albă rezultând un amestec alb.
Din amestecul format din nuci şi caise se formează biluţe mici. Acestea se îmbracă în amestecul alb. Ciocolata neagră se topeşte pe baie de aburi.
Biluţele albe se îmbracă într-un înveliş de ciocolată neagră şi se aşază pe un platou pe care s-a aşezat hârtie de copt. Se lasă la frigider 2 ore.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!