O reţetă gustoasă pe zi: Gratin de vinete

Preparare

1.    Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă usturoiul feliat şi se căleşte circa un  minut, apoi se adaugă roşiile curăţate de pieliţe, tăiate cubuleţe şi se lasă la fiert circa 15 minute până începe să se îngroaşe. Se condimentează  cu busuioc tocat mărunt, sare şi piper, după gust.2.    Separat, se spală vinetele bine, se taie felii nu foarte subţiri şi se frig într-o tigaie antiaderentă (sau pe grătar), întorcându-le de mai multe ori pentru a le împiedica să se ardă. Când se înmoaie, se pudrează cu puţină sare şi se lasă, într-un castron, acoperite, circa 10 minute.3.    Se aşază vinetele, în straturi, într-o formă termorezistentă, presărând printre ele sos de roşii, brânză rasă, până se termină toate ingredientele. Separat, se bat ouăle cu parmezanul ras şi se toarnă peste vinete. Forma se introduce în cuptorul bine încins, pentru circa 40 de minute, până se rumeneşte frumos deasupra. Se servesc calde.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)