Reţete de la cititori: Cornuri cu brânză şi caşcaval – Veronica Iosub

Ultima actualizare:

Umplutura: 100 g telemea, 3-4 linguri cu smântână, 100 g caşcaval ras, 1 ou.Preparare

Dizolvăm drojdia în puţină apă călduţă, adăugăm zahărul şi lăsăm să se odihnească circa 5 minute, până îşi dublează volumul. Punem într-un vas făina şi facem o gropiţă la mijloc. Adăugăm uleiul, sarea, restul de apă caldă şi drojdia crescută. Frământăm până când obţinem un aluat elastic. Lăsăm să se odihnească câteva minute, apoi întindem aluatul într-o foaie subţire. Între timp pregătim umplutura. Amestecăm brânza cu smântâna, până se omogenizează bine. Tăiem din aluat pătrate cu latura de aproximativ 10 cm. Punem o linguriţă de brânză la unul din colţuri. Unim cele două colţuri din laterale deasupra şi rulăm. Lăsăm 10-15 minute să crească, apoi ungem cornurile cu ou bătut şi punem caşcaval ras. Dăm la cuptor la foc mic, până se rumenesc frumos deasupra. Sunt gustoase atât calde cât şi reci.

image
image
image
image
image
image
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net