Reţete de la cititori: Fursecuri – Laura Barbir

Făina o amestecăm cu praful de copt, pe urmă adăugăm margarina, 1 ou şi 2 gălbenuşuri, zahărul, iar la urmă coaja rasă de lămâie. Devine un aluat elastic. Aluatul obţinut îl întindem (cam 1 cm grosime) şi îl decupăm cu forme pentru fursecuri.

Cele 2 albuşe le batem spumă cu 3 linguri de zahăr. O parte din fursecuri le punem la cuptor, a doua parte le dăm prin albuşul de ou apoi presărăm migdale şi le coacem şi pe acestea (180 grade).

Când s-au răcit le lipim între ele cu dulceaţa de caise şi le pudrăm cu zahăr.Poftă bună!

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
Dorian Popa  FB jpg
image
image
image
image
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
Risa Hirako jpg
zodii care imprumuta bani jpg
Razvan Popescu slab jpg
Horoscop dragoste webp