Reţete de la cititori: Fursecuri – Laura Barbir

Ultima actualizare:

Făina o amestecăm cu praful de copt, pe urmă adăugăm margarina, 1 ou şi 2 gălbenuşuri, zahărul, iar la urmă coaja rasă de lămâie. Devine un aluat elastic. Aluatul obţinut îl întindem (cam 1 cm grosime) şi îl decupăm cu forme pentru fursecuri.

Cele 2 albuşe le batem spumă cu 3 linguri de zahăr. O parte din fursecuri le punem la cuptor, a doua parte le dăm prin albuşul de ou apoi presărăm migdale şi le coacem şi pe acestea (180 grade).

Când s-au răcit le lipim între ele cu dulceaţa de caise şi le pudrăm cu zahăr.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop png
sexy  foto   Shutterstock jpg
BeFunky collage (2) jpg
plimbare jpg
horoscop, zodii, stres jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
1 chiftele din legume la cuptor jpg jpeg
baclava shutterstock jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net