Reţeta câştigătoare: Turtă dulce – Simona Anton

Ultima actualizare:

Preparare

Într-un castron se pun ingredientele uscate (făina, zahăr, bicarbonat, scorţişoara) şi se frământă un aluat adăugând ingredintele lichide (uleiul şi mierea). Aluatul trebuie să aibă consistenţa unei plastiline moi (dacă vi se pare prea tare şi sfărâmicios mai adăugaţi puţină apă până obţineţi consistenţa de plastilină).

Când e gata se înfăşoară în folie şi se lasă la frigider în jur de o oră. Aluatul se întinde cu sucitorul într-o foaie groasă cam de jumătate de centimetru şi se taie cu formele.

Se aşează în tava acoperită cu foaie de copt la 175 grade cam 10-15 minute. Se scoate tava, se lasă turtiţele să se răcorească, apoi se orneaza cu glazură de zahăr.  Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cele trei zile din calendar cu încărcătură negativă, foto Shutterstock jpg
horoscop png
image png
Zodii norocoase, shutterstock jpg
alevropita jpg
horoscop martie  iunie logo webp
Cele 4 zodii care vor avea parte de surprize majore in sezonul Berbecului, foto Shutterstock jpg
horoscop iunie logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net