Reţeta câştigătoare: Turtă dulce – Simona Anton

Ultima actualizare:

Preparare

Într-un castron se pun ingredientele uscate (făina, zahăr, bicarbonat, scorţişoara) şi se frământă un aluat adăugând ingredintele lichide (uleiul şi mierea). Aluatul trebuie să aibă consistenţa unei plastiline moi (dacă vi se pare prea tare şi sfărâmicios mai adăugaţi puţină apă până obţineţi consistenţa de plastilină).

Când e gata se înfăşoară în folie şi se lasă la frigider în jur de o oră. Aluatul se întinde cu sucitorul într-o foaie groasă cam de jumătate de centimetru şi se taie cu formele.

Se aşează în tava acoperită cu foaie de copt la 175 grade cam 10-15 minute. Se scoate tava, se lasă turtiţele să se răcorească, apoi se orneaza cu glazură de zahăr.  Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net