Reţete de la cititori: Chifteluţe de cartofi - Ion Stănescu

Ultima actualizare:

    Chifteluţe de cartofi
Chifteluţe de cartofi

Ingrediente: 600 gr cartofi, 2 gălbenuşuri, 100 g caşcaval ras, sare, piper, 100 g făină

Ingrediente pentru împănat: 50 g pesmet, 1 ou, 50 g făină, 150 ml ulei pentru prăjit.Mod de preparare:

Cartofii se spală, se pun la fiert în coajă şi după aceea se curăţă şi se dau pe răzătoarea mică. Se adaugă gălbenuşurile, caşcavalul ras, făina, sare şi piper, se amestecă totul foarte bine şi se împarte în forme egale cărora li se dau forme rotunde de chifteluţe. Acestea se trec prin făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc în ulei încins. Se pot servi atât calde cât şi reci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
masca ten jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net