Reţete de la cititori: Cannelloni cu carne - Andrei

Ultima actualizare:

    Cannelloni cu carne
Cannelloni cu carne

Ingrediente: un pachet cannelloni, ½ kg carne tocată de porc, 1 ceapă, puţin ulei, un vârf de cuţit cu boia, o cutie de suc de roşii, sare, piper, o linguriţă unt, 50 g brânză sărată, 100 g caşcaval.

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa, se taie mărunt şi se pune într-o cratiţă în puţin ulei la prăjit. Se adaugă boiaua, carnea de porc tocată şi se amestecă bine pe foc ca să nu se facă cocoloaşe din carne. Se pune puţin suc de roşii şi se lasă pe foc să fiarbă carnea şi să scadă sucul din cratiţă. Se condimentează cu sare şi piper şi când este gata se trage cratiţa de pe foc şi se dă deoparte.

Între timp se pun cannelloni în apă clocotită aproximativ 2-3 minute doar cât să se înmoaie putin şi apoi se pun într-o strecurătoare ca să se scurgă de apă. Se unge o tavă sau o formă cu puţin unt, tuburile de cannelloni se umplu cu carnea tocată, se aşează în tavă iar deasupra se pune suc de roşii şi se introduce la cuptor pentru circa 40-45 de minute. După 30 de minute se scoate tava din cuptor şi se pune deasupra brânză şi cascavalul ras. Se introduce din nou la cuptor până se rumeneşte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle interviu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
Invartita cu mere jpeg
horoscop luna noiembrie click webp
1 maioneza de casa png png
Femeie par gri FOTO Shutterstock jpg
index webp
horoscop rune pana la finalul anului 2024 jpg
ingredientele secrete pe care le adauga gospodinele la varza murata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net