Ouă «Primavera» - Maxim Sanda
Ingrediente: 5 ouă, 5 ridichi proaspete, 2 fire ceapă verde, mărar tocat, caşcaval ras, 1 lingură parmezan ras, sare, piper, frunze de salată pentru ornat.
Mod de preparare: Ouăle fierte tari se curăţă de coajă, se taie în jumătăţi, se scobeşte gălbenuşul cu grijă să nu se strice albuşul.
Gălbenuşurile bine sfărâmate cu furculiţa se amestecă cu ridichile rase, cu ceapa verde şi mărarul tocate fin şi cu puţin caşcaval ras.
Compoziţia se potriveşte de sare şi piper, se omogenizează bine şi apoi se umplu cu ea golurile din albuşuri clădind pe fiecare câte o moviliţă.
Ouăle umplute se aşează pe frunze de salata puse pe un platou şi se presară parmezan ras (sau caşcaval).
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!