Pappardelle cu sos de hribi – Albert Bertoni

Ultima actualizare:

    Pappardelle cu sos de hribi
Pappardelle cu sos de hribi

Ingrediente:

400 gr pappardelle

200 gr hribi

2 linguri ulei

100 gr jambon afumat

200 ml smântână de gătit

200 ml supă de pui

piper negru măcinat

1 ardei iute roșu

roșii cherry

fire de chivas.

Preparare:

Hribii se spală și se feliază. Într-o cratiță se încinge untul și se pune jambonul marunțit la călit. După ce se rumenește, se adaugă hribii și se călesc împreună 2-3 minute. Turnăm smântâna și supa de pui. Fierbem la foc scăzut 6-8 minute sau până când sosul capătă consistență. Pastele se fierb în apă cu sare și se scurg. În momentul servirii puneți pastele în farfurii, adăugați un polonic de sos, decorați cu roșii cherry, ardei iute și fire de chivas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net