Pappardelle cu sos de hribi – Albert Bertoni

Ultima actualizare:

    Pappardelle cu sos de hribi
Pappardelle cu sos de hribi

Ingrediente:

400 gr pappardelle

200 gr hribi

2 linguri ulei

100 gr jambon afumat

200 ml smântână de gătit

200 ml supă de pui

piper negru măcinat

1 ardei iute roșu

roșii cherry

fire de chivas.

Preparare:

Hribii se spală și se feliază. Într-o cratiță se încinge untul și se pune jambonul marunțit la călit. După ce se rumenește, se adaugă hribii și se călesc împreună 2-3 minute. Turnăm smântâna și supa de pui. Fierbem la foc scăzut 6-8 minute sau până când sosul capătă consistență. Pastele se fierb în apă cu sare și se scurg. În momentul servirii puneți pastele în farfurii, adăugați un polonic de sos, decorați cu roșii cherry, ardei iute și fire de chivas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Profită de vremea frumoasă prelungită și fă renovările necesare locuinței tale pentru iarnă jpeg
Cartofi prajiti FOTO Shutterstock
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Friptură de porc FOTO Shutterstock jpg
hribi uscati jpeg
cearcane jpg
Vizual   Sfaturi pentru un par gri de invidiat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net