Piept de curcan la tavă

Ultima actualizare:

    clickpoftabuna.ro
clickpoftabuna.ro

Deoarece carnea de curcan este recomandată pentru o alimentaţie sănătoasă vă propunem o reţetă gustoasă şi săţioasă.

Ingrediente

600 g piept de curcan2 linguri ulei de măsline150 ml vin alb secrozmarinsarepiper

Pentru sos

1 ceapă potrivită2 căţei de usturoi300 ml suc de roşii1 lingură ulei de măslinesarepiper

Dificultate micăPreparare 100 minPentru 4 porţii 

Mod de preparare

Amesteci într-un castron uleiul, vinul, rozmarin, sare şi piper, după gust, şi ungi bucata de carne, pe toate părţile, cu acest sos. Acoperi cu o folie şi laşi carnea la rece circa două ore.

Din când în când întorci carnea în sos. Separat, toci ceapa mărunt, o căleşti în puţin ulei de măsline până se înmoaie, apoi adaugi usturoiul zdrobit, sucul de roşii, sare şi piper, după gust. Laşi sosul să fiarbă, la foc mic, circa 20 de minute, apoi îl treci prin sită. 

Vezi aici continuarea modului de preparare.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
masa Craciun jpg
home 1622401 1280 jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2025 12 Radu Anton Roman 1200x850 webp
horoscop bani jpg
man 9880887 1280 png
mihai voropchievici webp
Zodii norocoase, shutterstock jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net