Piept de curcan umplut, recomandat de Click! Poftă bună

Ultima actualizare:

Timp de preparare: 1h 30 min

Dificultate: medie

Ingrediente 1 piept de curcan 400 g telemea de oi 4 ouă 3 linguri ulei (sau 50 g unt) 1 legătură ceapă verde 1 legătură usturoi verde 1 legătură de mărar 1 legătură de pătrunjel 7-8 frunze de mentă verde sare piper

Mod de preparare

Tai pieptul de curcan felii şi le subţiezi cu ciocanul de şniţele până la 2 cm grosime, având grijă să nu le rupi. Le pudrezi cu sare, piper şi le laşi la frigider 20 de minute, să se frăgezească.

Toci verdeaţa, ceapa, usturoiul şi menta mărunt şi amesteci totul cu telemeaua de oi rasă şi ouăle bătute.

Aşezi pe planşetă felii­le de carne petrecute puţin una peste alta, torni compoziţia de brânză, ouă şi verdeţuri pe toată suprafaţa. În tinzi şi rulezi strâns carnea cu umplutura în interior. Ungi rulada cu ulei sau cu unt, o înfăşori în folie de aluminiu şi o aşezi într­-o tavă la cuptor pentru circa 50 de minute.

Care e secretul unei fripturi frumos rumenite? Află aici!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Letizia și Sofia colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net