Plăcinta ciobanului

Ultima actualizare:

I se zice plăcinta ciobanului. E un fel de piure de cartofi aşezat în strat peste un altul de carne tocată. De obicei de oaie. Foarte gustos. Încearcă şi ai să vezi.

Ingrediente

450 g carne tocată de oaie1,5 kg cartofi1 ceapă mare2 linguri făină2 ceşti supă de carne (din cuburi sau din concentrate praf)brânză rasă, opţional100 ml laptecimbru1 pachet de untsarepiper

Mod de preparare

Carnea se prăjeşte în tigaie fără ulei, căci este destul de grasă.

Află cum se prepară plăcinta de pe clickpoftabuna.ro.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
emoji fericire zambet unsplash jpg
1765367078 XzJU jpg
Carnati traditionali FOTO Shutterstock jpg
zodie zodii pixabay jpg
Brad impodobit Craciun jpg
zodii pixabay jpg
image png
unghii degete  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net