Prăjitură delicioasă pe care o prepari în cană, la microunde, în doar 2 minute. E gustoasă și ieftină

Atunci când ai poftă de ceva dulce, cel mai simplu este să pregătești un desert gustos și rapid în propria bucătărie. Descoperă prăjitura care se prepară la cuptorul cu microunde și reprezintă un adevărat deliciu pentru iubitorii de ciocolată. 

Prăjituri / foto: Pixabay
Prăjituri / foto: Pixabay

Brownie sau negresă, așa cum este denumirea din popor, prăjitura reușește să cucerească aproape orice iubitor de dulce. Noi vă prezentăm astăzi o modalitate prin care o puteți prepara simplu și rapid, din doar câteva ingrediente. 

Brownie la cuptorul cu microunde 

Pe TikTok a devenit virală rețeta rapidă de prăjitură brownie la cuptorul cu microunde. O internaută a arătat printr-un clip video pașii necesari pentru a pregăti acest desert. Nu sunt necesare foarte multe ingrediente și nici timpul de preparare nu este mare. Dimpotrivă, cu o ceașcă, 3 linguri de făină, 2 linguri de zahăr, 2 linguri de ulei și 3 linguri de lapte, îți încânți papilele gustative!

Pașii pe care trebuie să-i urmezi

„Brownie la microunde în doar 2 minute! Nu trebuie să mai aștepți o oră până e gata. Pentru acest dulce ai nevoie în total de doar 3 minute și îl poți mânca. Hai să-ți arăt cât de ușor se face! 

Iei o cană care se poate băga la microunde și pui pe rând: 3 linguri de făină, 2 linguri de zahăr, opțional, îl poți omite, două linguri de cacao și un vârf de linguriță de praf de copt. Amesteci bine ingredientele uscate, după care vii cu cele umede: 2 linguri de ulei și 3 linguri de lapte. 

Amesteci totul bine, bagi cana la microunde 2 minute, după care poți lăsa puțin brownie-ul la răcit. 

Este foarte ușor de făcut, este foarte bun și îl poți face în fel și chip: cu ciocolată, fără ciocolată, cu zahăr, fără zahăr, poți să-i pui deasupra ce topping vrei, este super pufos și se face super rapid. Poftă bună!” - explică în videoclip Iulia Lupu, internauta care a devenit virală în urma rețetei sale de brownie făcută în cuptorul cu microunde. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
preparat tiganesc jpg
image png
Horoscop dragoste iubire FOTO Shutterstock jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
zodii norocoase jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
index webp
ciorba de perisoare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net